Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Μόνο νίκες και με καλή παρουσία στα φιλικά η Δόξα Πετρούσας

Η μοναδική εκπρόσωπος μας φέτος στην νεοσύστατη Γ’ Εθνική ή καλύτερα footballleague 2 είναι η Δόξα Πετρούσας.
Μετά από μια ονειρεμένη χρονιά που έφερε την άνετη παραμονή με καλή πορεία στην Δ’ Εθνική και την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Δόξα Πετρούσας καλείται και φέτος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και φυσικά σε μεγαλύτερο επίπεδο και βαθμό δυσκολίας. Η νέα Γ’ Εθνική έχει αρκετές δυσκολίες που δεν φοβίζουν όμως τους ανθρώπους της Πετρούσας που κινήθηκαν όπως έπρεπε μεταγραφικά την περίοδο του καλοκαιριού.
Με την ίδια πετυχημένη συνταγή διοικητικά και προπονητικά
Η Δόξα Πετρούσας θα πορευτεί στη νέα χρονιά με την ίδια πετυχημένη συνταγή. Συνταγή που πετυχαίνει δεν την αλλάζεις και έτσι το διοικητικό σχήμα με επικεφαλή τον Γιώργο Τόλιο συνεχίζει το έργο του στην ομάδα. Επίσης στον πάγκο συνεχίζει ο απόλυτα πετυχημένος τεχνικός Μπάμπης Καζεπίδης που απ’ την στιγμή που ανέλαβε την ομάδα στην Α1 κατηγορία πριν 1,5 χρόνο, έχει σαρώσει τα πάντα και φυσικά στηρίζεται απόλυτα από την διοίκηση.
Μόνο νίκες μέχρι τώρα στα φιλικά παιχνίδια
Η Πετρούσα όπως και όλες οι ομάδες μέχρι τώρα βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας και φιλικών παιχνιδιών μια και το πρωτάθλημα υπολογίζεται να ξεκινήσει περίπου σ’ ένα μήνα. Η παρουσία της ομάδας στα φιλικά είναι εξαιρετική και έχει μόνο νικηφόρα αποτελέσματα μέχρι τώρα. Στο πρώτο της φιλικό η Πετρούσα κέρδισε την Βουλγάρικη ομάδα Γ’ κατηγορίας Χατζιδίμοβο με σκορ 1-0 και ακολούθησαν νίκες όλες εντός έδρας με τον Ακρίτα Νέας Κρώμνης με σκορ 6-1, τον Αστέρα Καλλιφύτου με σκορ 3-0, την Δόξα Δράμας με σκορ 1-0 και το πιο πρόσφατο το Σάββατο με τον Άρη Φτελιάς με σκορ 6-3. Επόμενο προγραμματισμένο φιλικό για την ομάδα είναι αύριο με αντίπαλο τους Αμπελόκηπους και πάλι εντός έδρας.
Σημαντική ενίσχυση με παίκτες ποιότητας για την ομάδα
Το φετινό ρόστερ της Πετρούσας έχει αρκετές διαφοροποιήσεις σε σχέση με πέρσι και η ομάδα παρουσιάζεται μεταγραφικά ιδιαίτερα ενισχυμένη. Από τις πιο σπουδαίες κινήσεις της ομάδας ήταν η απόκτηση του τερματοφύλακα Λουκά Αποστολίδη που τελευταία έπαιζε στο Γάζωρο και αφήνει πίσω του μια λαμπρή επαγγελματική καριέρα. Για την θέση του τερματοφύλακα αποκτήθηκε και ο Πιτσακτσής Μάκης από την Προσοτσάνη, ενώ υπάρχει και ο νεαρός από την Ακαδημία της ομάδας Δημήτρης Παπαγεωργίου.
Στα δύο άκρα της άμυνας παρέμειναν από το περσινό ρόστερ ο Γιώργος Κότιος και ο Αντώνης Γιαννίκης, ενώ στους δύο μικρούς από τα φυτώρια Παπαδόπουλο Δημήτρη και Τσιαμούρα Δημήτρη, προστέθηκε ο Γιώργος Βασιλειάδης που αποκτήθηκε από την Αργυρούπολη.
Στο κέντρο της άμυνας δεσπόζουν οι ικανότατοι από πέρσι Δημήτρης Κότιος και Άγγελος Βραμέντζαλης, μαζί με τον Σταύρο Τσάντα και τον Στέλιο Πατένταλη που αποκτήθηκε από το Περιθώρι.
Στους μέσους έχουμε την τριάδα από πέρσι Πέτρος Παπαδόπουλος, Χάρης Μιχαλάκης και Βαγγέλης Γάιδας για να προστεθεί μεταγραφικά ο Βούλγαρος Καμέν Χατζίεφ.
Στα άκρα του κέντρου στα χαφ η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά με τον Βούλγαρο Νίκι Στέρεφ που έπαιζε πριν 2 χρόνια στον Ξηροπόταμο, τον Γιώργο Μπότη από τους Κανονιέρηδες Θεσσαλονίκης, τον Πέτρο Σερέτη από το Δοξάτο, ενώ από τους μικρούς ο Γιώργος Δικμάνης.
Στους μεσοεπιθετικούς ξεχωρίζει ο Σάκης Ουζούνογλου που πέρσι έπαιζε στην Κόρινθο και ο Κώστας Σαπαντζής από την Ακαδημία, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ξεχωρίζει ο Λάζαρος Μουρατίδης με μεγάλη πιθανότητα η ομάδα να αποκτήσει και ένα ακόμη σέντερ φορ περιοχής.
Αρκετές οι αποχωρήσεις από το περσινό ρόστερ
Πέρα απ’ αυτούς που ήρθαν, είχαμε και αυτούς που αποχώρησαν από την ομάδα. Ο ικανότατος τερματοφύλακας Λαμπρινουδάκης, οι αμυντικοί Πέτρος Παπαθεωδόρου και Λάζαρος Ξενίδης, οι μέσοι Σωτήρης Υψηλός, Χριστοφορίδης, Παπακωνσταντίνου και ο περσινός πρώτος σκόρερ της ομάδας Μιχάλης Κωνσταντινίδης, έχουν αναζητήσει την τύχη τους σε άλλες ομάδες.
Μπάμπης Καζεπίδης: «Μεγάλη συμμετοχή και διάθεση στις προπονήσεις»
Για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, τα φιλικά παιχνίδια και τους στόχους της, μας ο απόλυτα πετυχημένος προπονητής της ομάδας Μπάμπης Καζεπίδης. Πιο συγκεκριμένα μας είπε: «Τα παιδιά δείχνουν πολύ μεγάλη διάθεση, όρεξη και μεράκι στις καθημερινές προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια που δίνει η ομάδα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια τους και αρκετά αισιόδοξος ότι θα παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό πρόσωπο στο νέο πρωτάθλημα. Έχουμε μπροστά μας ένα μήνα ακόμη για να ετοιμάσουμε όπως θέλουμε την ομάδα και θα κάνουμε το καλύτερο.»
ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: