Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Εξόφληση οφειλών ως την Παρασκευή.......ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ !

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο σχεδιασμός της Γ’ Εθνικής, καθώς την Παρασκευή 23/8 λήγει διορία εξόφλησης των χρεών των ομάδων προς την ΕΠΟ και την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν οι όμιλοι.
Μέχρι τώρα, περίπου το 80% των σωματείων έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές τους προς τις τοπικές τους ΕΠΣ και την Ομοσπονδία, ενώ οι υπόλοιπες αναμένεται να το πράξουν άμεσα. Εξάλλου, δεν πρόκειται, ως επί το πλείστον, για μεγάλα ποσά. Ηδη η Επιτροπή Γ’ Εθνικής έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα της για τον καταρτισμό των ομίλων, ο οποίος θα ανακοινωθεί εντός της επόμενης εβδομάδας. Στις 2 Σεπτεμβρίου έχει οριστεί γίνει η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος και ως τότε θα έχουν τακτοποιηθεί όλες οι εκκρεμότητες.

Αποφασίζεται η συμμετοχή της Αναγέννησης Επανομής

Εκπρόθεσμα δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής η Αναγέννηση Επανομής, με την ΕΠΟ να αποφασίζει αν θα την κάνει δεκτή.
Η Επιτροπή Γ’ Εθνικής έστειλε σχετικό ερώτημα στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, για το αν θα γίνει δεκτή η συμμετοχή της Αναγέννησης Επανομής. Η απόφαση αναμένεται εντός της εβδομάδας, ακόμη σήμερα, προκειμένου να ενημερωθεί άμεσα ο σύλλογος και να προχωρήσει ανάλογα στον σχεδιασμό του.


Βυζάντιο: Στο ρόστερ και ο Μηνάς Πτηνόπουλος

Ο Μηνάς Πτηνόπουλος ενσωματώθηκε και αυτός από χθες στο ρόστερ του Βυζαντίου. Ο 20χρονος μέσος ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές του Ηρακλή Καβάλας στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καβάλας και είχε και οκτώ γκολ.
Δοκιμάστηκε τον Δεκέμβριο στον Πλατανιά, άρεσε στον Άγγελο Αναστασιάδη αλλά δεν ήταν δυνατό να γίνει μετεγγραφή του στη Κρήτη καθώς είχε κάνει ήδη μετεγγραφή το καλοκαίρι. Ο Μηνάς Πτηνόπουλος ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο του ποδοσφαίρου από τον Κεραυνό Κρηνίδων.
Επίσης, στο έμψυχο υλικό του Βυζαντίου ενσωματώθηκε και ο 24χρονος τερματοφύλακας Αργύρης Καραβέλης, που αγωνιζόταν σε σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Τρία φιλικά σε μια εβδομάδα

Το Βυζάντιο συνεχίζει την προετοιμασία του με  τρία φιλικά αυτή την εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013 θα πάει στα Αμισιανά για το φιλικό με τον Μακεδονικό. Το Σάββατο 24 του μήνα υποδέχεται τον Άρη Ακροποτάμου και την Κυριακή 25/8 θα παίξει στις Κρηνίδες με αντίπαλο τον τοπικό Κεραυνό.

Νέστος: Οκτώ γκολ κόντρα στο Εράσμιο

Ο Νέστος Χρυσούπολης έδωσε  την Κυριακή φιλικό παιχνίδι στο Εράσμιο με αντίπαλο την τοπική ομάδα και πέτυχε ευρεία νίκη με 0-8.
Το ημίχρονο έληξε με 0-7. Τέσσερα γκολ πέτυχε ο Αντώνης Μαχαιρούδης, δύο ο Σαρηγιαννίδης και από ένα οι Τσάκωνας και Σπυρίδης. Χαμένο πέναλτι είχε ο Δεσύλλας. Στο εν λόγω φιλικό δοκιμάστηκε ο Σπυρίδης και άφησε καλές εντυπώσεις. Αναμένεται όμως να γίνουν εκ νέου δοκιμές στις επόμενες προπονήσεις αλλά και φιλικά.
Την Τετάρτη 21 Αυγούστου ο Νέστος παίζει με τη Θαλασσιά στη Χρυσούπολη. Την Κυριακή 25 του μήνα πάει στο Κουτσό και στις 31/8 είναι προγραμματισμένο εντός έδρας φιλικό με τον ΑΟ Καβάλας.

Ορφέας  Ελευθερούπολης : Ρωγμώδες κάταγμα στο μετακάρπιο ο Καραβελίδης

Άτυχος ήταν ο Θόδωρος Καραβελίδης καθώς στη προπόνηση της Παρασκευής τραυματίστηκε και όπως διαπιστώθηκε υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στο μετακάρπιο.
Ο έμπειρος πορτιέρο του Ορφέα Ελευθερούπολης θα μείνει αναγκαστικά εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα και ίσως χάσει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Στην ίδια θέση αγωνίζεται και ο Βαρδαβούλιας που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Δόξα Θεολόγου.

Θετικά μηνύματα για το Κόσμιο

Φιλικό αγώνα έδωσε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου με τα Κ20 του Πανθρακικού το Σαββάτο το απόγευμα. Ήταν το πρώτο φιλικό για την ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει στη Γ’ Εθνική και σίγουρα αφήνει ενθαρρυντικά συμπεράσματα. Αν αναλογιστούμε ότι σχεδόν όλη η ομάδα αποτελείται από νέους παίκτες, το χτεσινό παιχνίδι ευχαρίστησε τους διοικούντες αλλά και τον προπονητή κύριο Σάββα Αϊβάζη. Το Κόσμιο είχε απέναντί του ένα εξαιρετικό σύνολο όπως αυτό των Κ20 του Πανθρακικού που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο, αλλά βέβαια δεν αφήνει και ποτέ το παιχνίδι στην τύχη του. Για τον Πανθρακικό ήταν το τελευταίο φιλικό πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και σίγουρα ο κύριος Μπαχαρίδης έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα από τα δυο τελευταία φιλικά παιχνίδια. Όσον αφορά στην ομάδα του Κοσμίου έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, δημιούργησε καταστάσεις για αρκετά τέρματα και σίγουρα αισιοδοξούμε για την πορεία του συλλόγου στη Γ΄Εθνική. Η ομάδα του ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-1, με γκολ των Ζαράκη, Σταύρου και Βασιλακάκη, αλλά ο τεχνικός της ομάδας δε στέκεται τόσο στο σκορ όσο στο αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ. Βεβαίως χρειάζεται βελτίωση σε κάποια θέματα, αλλά χρειάζεται υπομονή και δουλειά. Το επόμενο φιλικό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ είναι την Τετάρτη με τους Καππαδόκες, ενώ την ερχόμενη Κυριακή με τον Ορφέα Ξυλαγανής.

Παραμένει Σιδηρόκαστρο και ο Ρόβας

H στελέχωση του ρόστερ του Εθνικού Σιδηροκάστρου ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στην Γ΄ Εθνική συνεχίζεται και ο Θόδωρος Κερογλίδης φαίνεται να είναι αρκετά ικανοποιημένος από τις κινήσεις που γίνονται, καθώς και ο Χρήστος Ρόβας θα συνεχίσει να φορά την φανέλα της ομάδας παρότι βρέθηκε με το ένα πόδι εκτός.
O 19χρονος επιθετικός ήταν για κάποια στιγμή σε αναζήτηση ομάδας, δοκιμάστηκε και στη Νάουσα, ωστόσο δεν επήλθε συμφωνία και έτσι αποφάσισε να παραμείνει στον Εθνικό και να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Ο Ρόβας είχε την σαιζόν που ολοκληρώθηκε 15 συμμετοχές και 1 γκολ στην FootballLeague2, ενώ η καλή του χρονιά ήταν στην Δ΄ Εθνική εκεί όπου είχε πετύχει 11 γκολ.
Την Τετάρτη οι «μπλε» δίνουν το πρώτο τους φιλικό, καθώς αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

«Άκυρο» σε Κιλκισιακό ο Δημητρανόπουλος – Πλησιάζει στο Σιδηρόκαστρο!

«Ναυάγησε» η μεταγραφή του Τόλη Δημητρανόπουλου στον Κιλκισιακό, καθώς παρότι ο 28χρονος επιθετικός είχε έρθει σε συμφωνία με τον Κιλκισιακό συμμετέχοντας στην προετοιμασία όπως και στα φιλικά της ομάδας, στην συνέχεια εμφανίστηκαν διαφορές που δεν ήταν δυνατόν να ξεπεραστούν και έτσι ο παίκτης πήρε τον δρόμο της επιστροφής για τις Σέρρες.
Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Δημητρανόπουλος αναμένεται να επιστρέψει στον Εθνικό Σιδηροκάστρου στον οποίον και αγωνιζόταν τα προηγούμενα χρόνια κατακτώντας πρωταθλήματα και κύπελλα, πριν καταλήξει πέρυσι στον Ηρακλή Αμμουδιάς.

«Σαφάρι» για παίκτες ο Αναστασιάδης – Δεν αργούν οι πρώτες συμφωνίες

Ο Σάκης Αναστασιάδης το είχε σημειώσει από την αρχή και το είχαμε θέσει και ως θέμα από την προηγούμενη εβδομάδα, πως η ομάδα θα βασιστεί ενόψει Γ” Εθνικής στο ταλαντούχο υλικό που υπάρχει από τη Νέων, στην ποιότητα και στις παραστάσεις που έχουν όσοι επαγγελματίες απέμειναν και θα κάνει λίγες και καλές μεταγραφές που θα τις δώσουν την ζητούμενη εμπειρία. Έχοντας ξεκινήσει την προεργασία ο Σάκης Αναστασιάδης με τους συνεργάτες, επιστρατεύοντας τις γνωριμίες του και παίρνοντας βοήθειες απ” όποιον μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στην υλοποίηση μεταγραφών είναι σε αναζήτηση αυτών των 5-6 περίπου παικτών που θα ενισχύσουν καταλυτικά την προσπάθεια της ομάδας.
Ο χρόνος κυλάει και για την λήξη της μεταγραφικής περιόδου απέμειναν 15 ημέρες, χωρίς να υπολογίζονται αυτές που θα έχει στην διάθεση της η ομάδα τον Σεπτέμβρη για να αποκτήσει ελεύθερους παίκτες, ωστόσο ο λόγος που δεν γίνονται βιαστικές κινήσεις είναι γιατί θέλουν να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές, καθώς τον Ιανουάριο οι ομάδες της Γ” Εθνικής δύσκολα θα μπορέσουν να βρουν ποιοτική ενίσχυση.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι επαφές είναι πολλές καθημερινά και ο Πανσερραϊκός φαίνεται να έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με κάποιους παίκτες οι οποίοι δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να τεθούν στην διάθεση του Σάκη Αναστασιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: