Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΔΙΠΛΟ «ΧΤΥΠΗΜΑ» ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΔΗ & ΜΟΥΡΑΤΗ Η ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ !!!!

Σε σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε χθες αργά το βράδυ η διοίκηση της Προσοτσάνης κατόπιν υποδείξεως του τεχνικού επιτελείου, καθώς «κυανόλευκοι» είναι οι Χρήστος Χριστιανίδης και Γιώργος Μουράτης.
Για τον 19χρονο (γεν. 19-08-1994) μεσοεπιθετικό που αποκτήθηκε από το Κάτω Νευροκόπι η Προσοτσάνη αποτελεί το επόμενο σκαλοπάτι στην καριέρα του, η οποία αν κρίνουμε τόσο από τη μέχρι τώρα πορεία του είτε στον Ακρίτα είτε στη σύντομη παρουσία του στα φιλικά της Προσοτσάνης διαγράφεται αν μη τι άλλο λαμπρή. Παίκτης με συχνή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, πέρυσι σημείωσε 19 με το Νευροκόπι.......
αν και αγωνίζεται πίσω από τον κεντρικό επιθετικό, ήδη στα πρώτα δείγματα γραφής στη νέα του ομάδα σκόραρε και στα δύο φιλικά με Γραμμένη και Μοναστηράκι. Ο Γιώργος Λάλας αλλά κι ο Γιάννης Οικονόμου γνώριζαν πολύ καλά ότι ο Χριστιανίδης θα αποτελούσε την πλέον κατάλληλη επιλογή για τη μεσοεπιθετική λειτουργία της Προσοτσάνης κι αφού βρέθηκε η φόρμουλα με τη διοίκηση του Νευροκοπίου για τη μετακίνηση του παίκτη όλα πήραν το δρόμο τους κι ο 19χρονος υπέγραψε στους «κυανόλευκους» με ελεύθερη μεταγραφή.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΟΥΡΑΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣ
Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός Γιώργος Μουράτης δε θα μπορούσε να λείψει από το κάλεσμα διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας για συστράτευση όλων όσων αγαπούν ανιδιοτελώς αυτήν την ομάδα, αυτήν την ιδέα. Εν αντιθέσει με κάποιους άλλους που  στρίβουν δια του αρραβώνος στις δύσκολες στιγμές ο Γιώργος απέδειξε με την επιστροφή του την αγάπη του για την Προσοτσάνη.
Με τελευταία παρουσία στα «κυανόλευκα» της σεζόν 2009-2010 έμεινε ανενεργός το υπόλοιπο διάστημα χωρίς ποτέ να πάει σε άλλη ομάδα αν και είχε τις προτάσεις του. Δεν έπαψε πέρα από την απαιτητική του δουλειά να προπονείται σε καθημερινή βάση είτε μόνος του είτε με την υπόλοιπη ομάδα όποτε του ζητούσε ο εκάστοτε προπονητής και χθες αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 2ο ημίχρονο. Αμέσως μετά τη λήξη του νικηφόρου φιλικού ο 33χρονος (γεν. 09-08-1980) έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο καρδιάς που του πρόσφερε η διοίκηση της ομάδας.
Αναλυτικά οι ανακοινώσεις έχουν ως εξής:
Από το γραφείο Τύπου του Γ.Σ. Προσοτσάνης ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή:
  • Χριστιανίδη Χρήστο, μεσοεπιθετικός 19 ετών
  • XRISTIANIDIS_X
    ο οποίος αποκτήθηκε με «ελεύθερη» μεταγραφή από τον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου & η επιστροφή του ποδοσφαιριστή:
    • Μουράτη Γιώργου, αμυντικός 33 ετών.

    Αναλυτικά τα στατιστικά του «κυανόλευκου» άσσου στον πίνακα που ακολουθεί:

    Ντεμπούτο / Σεζόν
    Πρωτάθλημα
    Συμ. – Γκολ
    Κύπελλο
    Συμ. – Γκολ
    Σύνολα
    Συμ. – Γκολ
    1995 / 12η
    217 – 5
    30 – 3
    247 – 8





    πηγη : prosotsanifc.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια: