Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στην Δόξα Δράμας !

Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας στην Δόξα Δράμας και παρακάτω μπορείτε να δείτε τις τιμές τους......



ΘΥΡΑ 2 ''VIP''          : 250 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 2  ''GOLD''    : 150  ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 1 -3-5-6         :  90  ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ   4                  :  50   ΕΥΡΩ 

Για την διευκόλυνση των φιλάθλων , με την προεγγραφή καταβάλεται...........
το μισό αντίτιμο του εισιτηρίου διαρκείας και με την παραλαβή  καταβάλεται το άλλο μισο της αξίας του.....
(π.χ. αν κάποιος προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας για την θύρα 6.....με την εγγραφή θα πληρώσει 45 ευρώ και με την παραλαβή τα υπόλοιπα 45 ευρω.....)

Οι προεγγραφές γίνονται καθημερινά μέχρι τέλος Αυγούστου στα γραφεία της ΠΑΕ Δόξα Δράμας , απο τις 09:00 εως τις 16:00


Συναυλία με την Θεοδωρίδου
Στη προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων που θα χρειαστούν για την εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος της Δόξας Δράμας η προσωρινή διοίκηση Πρωτοδικείου μετά από ενέργειες του προέδρου της ΠΑΕ Σταύρου Δαϊλάκη θα διοργανώσει συναυλία με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Μία από τις κορυφαίες λαϊκές τραγουδίστριες κατάγεται από τα Κουδούνια Δράμας και δέχτηκε με μεγάλη χαρά να τραγουδήσει αφιλοκερδώς στις 14 Σεπτεμβρίου. Μαζί της θα είναι και ο Σάκης Θεοδοσιάδης, ενώ θα υπάρχουν και ποντιακά χορευτικά συγκροτήματα. Το εισιτήριο θα κοστίζει 10 ευρώ.


Περνούν από εργομετρικές εξετάσεις οι παίκτες

Οι προπονήσεις της Δόξας Δράμας θα συνεχιστούν μέχρι το Σάββατο γιατί την Κυριακή οι παίκτες θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις. Οι διοικούντες αναζήτησαν τον Κώστα Βόλακλη να μετρήσει τους παίκτες, αλλά ο Δραμινός επιστήμονας βρίσκεται στη Γερμανία και με τη βοήθεια του  βρέθηκε εργοφυσιολόγος που θα έρθει από την Αθήνα. Φυσικά δεν είναι αυτός ο στενός συνεργάτης του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Αθανάσιου Σάμιου.


Ευγενική χορηγία του Κιμτσάρη

Την ερχόμενη Δευτέρα η αποστολή της Δόξας Δράμας θα ταξιδέψει στο Βώλακα, όπου θα «χτιστεί» από τον Κώστα Βασιλακάκη η νέα ομάδα. Ο έμπειρός τεχνικός μαζί με τους συνεργάτες του (Μάλλιο, Γκιόνα και Βεζυρίδη) θα προσπαθήσουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Οι μαυραετοί θα διαμείνουν στο «Petalo Resort» του Δημήτρη Κιμτσάρη, ο οποίος παραχωρεί δωρεάν τα ξύλινα σπιτάκια για τις ανάγκες της ομάδας. Το δεκαήμερο που θα παραμείνουν θα κλείσουν και κάποια φιλικά παιχνίδια με την Κ-20 του Παναθηναϊκού να είναι υποψήφια μαζί με το Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου και την Προσοτσάνη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: