Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ - ΦΤΕΛΙΑ 4-1.........ΠΑΡΑ ΕΝΑ...ΤΑΡΙΦΑ!

Έχοντας ένα σούπερ α’ ημίχρονο με 2 γκολ, ένα χαμένο πέναλτι αλλά και 8 κερδισμένα κόρνερ απόρροια της καθολικής της υπεροχής, η Προσοτσάνη επικράτησε εύκολα και στο 3ο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο αυτή τη φορά τον Άρη Φτελιάς. Οι παίκτες του Γιώργου Λάλα ξεκίνησαν ορεξάτα το παιχνίδι παρουσία περίπου 100 φιλάθλων και σκοράροντας δις σε κάθε ημίχρονο «έκλεισαν» την πρώτη τριάδα φιλικών στο «Γεώργιος Μακρής» με νίκη και συνολικό απολογισμό 14 – 2 γκολ.
KALAITZIS_DROUSSOSTSAKMAKIDIS_K
Παρά το χαμένο πέναλτι του Φερφέρη στο 10ο λεπτό η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε γρήγορα και με γκολ των Καλαϊτζή και Ρούσσου στο 12ο και 25ο λεπτό αντίστοιχα οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την Προσοτσάνη να προηγείται με σκορ 2-0. Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές ως συνήθως επηρεάζουν το ρυθμό του ματς, ωστόσο...........
είδαμε άλλα τρία γκολ στο σύνολο, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν από το λάθος του Καρίπη με σκόρερ τον πρώην «κυανόλευκο» Σάββα Σ. Σαββίδη (62ο), γρήγορα όμως επανήλθε η διαφορά ασφαλείας των δύο τερμάτων με τον Τσακμακίδη να σημειώνει το 3-1 στο 65ο λεπτό. Ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 4-1 στο 87ο.
Τα γκολ:
Στο 10ο ο Τσακμακίδης ανατρέπεται καθαρά από τον Παγκάκη όμως ο τερματοφύλακας του Άρη με τη βοήθεια και του αριστερού του δοκαριού νίκησε από τα 11 μέτρα το Φερφέρη, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει απολύτως τίποτα στη φάση του 1-0. Ο Χριστιανίδης με κάθετη πάσα στο 12ο λεπτό έβγαλε σε θέση μέσα δεξιά το Σαμαρά που «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Καλαϊτζή κι ο τελευταίος μέσα από τη μικρή περιοχή δεν μπορούσε να αστοχήσει.
Ομαδική ενέργεια στο 25ο λεπτό με τους Γεωργιάδη-Σαμαρά-Φερφέρη να αλλάζουν ταχύτατα την μπάλα ο έμπειρος μέσος των «κυανόλευκων» σούταρε με το δεξί με την μπάλα να κοντράρει σε πλάτη αμυνόμενου κι ο Ρούσσος που καιροφυλακτούσε από κοντά «κεραυνοβόλησε» τον Παγκάκη για το 2-0.
Δύο λεπτά μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού ο Καρίπης προσπάθησε ανεπιτυχώς μέσα στην περιοχή να τριπλάρει το Σάββα Σαββίδη που του κλέβει την μπάλα και σε κενή εστία πετυχαίνει το πιο εύκολο γκολ της καριέρας του, μειώνοντας σε 2-1 για τη Φτελιά. Γρήγορη ήταν η απάντηση για την Προσοτσάνη που στο 65ο λεπτό εκμεταλλεύεται με τη σειρά της το λάθος γύρισμα του Νότα μακριά από την περιοχή, ο Ρούσσος πασάρει στον Τσακμακίδη που υπό την πίεση του Κεσίδη νίκησε τον Παύλου γράφοντας το 3-1. Ο ίδιος παίκτης μετά από πανέμορφη ενέργεια και κούρσα 60 μέτρων με την μπάλα του Πετρόπουλου, σκόραρε για τελευταία φορά στο ματς για το τελικό 4-1 στο 87ο λεπτό της συνάντησης.
Οι συνθέσεις:
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (Γιώργος Λάλας): Καρίπης (68ο Γεωργιάδης Γ.), Σαμαράς (78ο Ιακωβίδης), Πετρόπουλος, Μουράτης (60ό Δόβρος), Αστερίου, Παπαμιχαήλ, Φερφέρης (66ο Μανλής), Γεωργιάδης Κ. (81ο Καΐσης), Καλαϊτζής (20ό Ρούσσος – 70ό Σταυριαννίδης), Χριστιανίδης (75ο Καρακάσης), Τσακμακίδης.
ΦΤΕΛΙΑ (Σπύρος Φιλίππου): Παγκάκης (46ο Παύλου), Γελαδάρης (60ό Βίτο Λόμιτζε – 81ο Δαλαλάς), Φερσιζίδης Περ. (46ο Μίλο), Κεσίδης, Κοπαράνης (46ο Νότας), Χριστοφυλλάκης (76ο Μαρινίδης), Πατσούκης (60ό Σαββίδης Γ.), Φιλιππίδης (46ο Κονσούλια), Σαββίδης Σ. (78ο Χατζηβίλτσιου), Πούλιος (68οΜπάμιατζης), Φερσιζίδης Γ. (46ο Ιωαννίδης).
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παρχαρίδης Θόδωρος με βοηθούς τους κ.κ. Δελημπαΐδη Θόδωρο και Φερεσιάδη Ανδρέα της ΕΠΣ Δράμας.


πηγη : prosotsanifc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: