Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1-0

Ένα πολύ δυνατό τεστ για την Δόξα Πετρούσας το οποίο πέρασε με επιτυχία κερδίζοντας την καλύτερη ομάδα του νομού Δράμας, την μεγάλη ΔΟΞΑ. Πάνω από 200 άτομα παρακολούθησαν το σημερινό παιχνίδι το οποίο περιείχε δυνατές μονομαχίες και πολλά τρεξίματα από τις δύο ομάδες σε όλη την διάρκειά του. Από την Πετρούσα  δεν αγωνίστηκαν για προληπτικούς λόγους ο Σερέτης και ο Μουρατίδης. Από την πλευρά της η ΔΟΞΑ αγωνίστηκε με αρκετούς νεαρούς από την Κ20 που άφησαν καλές εντυπώσεις....


Στο αγωνιστικό μέρος το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 0-0,είχε καλό ρυθμό, αρκετές ευκαιρίες, μοιρασμένη κατοχή της μπάλας και πολύ ζέστη!!!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν αρκετές αλλαγές με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός που είχε τεθεί στο πρώτο μέρος.
Στο 86΄λοιπόν ο Χατζήεφ με ένα πανέμορφο σουτ από μακριά έγραψε το 1-0 το οποίο έμελε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ:(Μπάμπης Καζεπίδης)Αποστολίδης(46΄ Πιτσακτσής),Κότιος Γ(75΄Τσιαμουράς),Γιαννίκης(46΄ Βασιλειάδης), Βραμέντζαλης(46’ Τσιάντας),Κότιος Δ(75’ Παπαδόπουλος Δ),Μιχαλάκης,ΠαπαδόπουλοςΠ(75’ Δικμάνης),Χατζήεφ(46’ Γάιδας),Πατένταλης,Ουζούνογλου,Στέρεφ(46’Μπότης)

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ:Δαύκος(46’Μέγκα),Κελεσίδης(Βεντζινάς)Μπουτζίκος(Κωνσταντινίδης),Τουγγελίδης,Στεριανός,Στόικος(Μπάμπουρας),Κανετίδης(Λέκοβιτς),Χιντασέλι,(Ιωσιφίδης),Μουδούρογλου(Στεργιανός),Κασός(Τσιακουρίδης),Αμανατίδης(Περσίδης)


Ο Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΕΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ.


Γραφείου Τύπου Δόξας Πετρούσας 
Γιώργος Κότιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: