Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Γ. Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ : Παρελθόν ο Μάλλιος, ανέλαβε ο Γ. Λάλας!!!!!!!!!!!!!!


Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στην ομάδα της Προσοτσάνης, μετά την ανέλπιστη για πολλούς εντός έδρα ήττα την Κυριακή από τον Έβρο Σουφλίου με σκορ 0-1, η οποία έφερε τους Δραμινούς κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού.
Έτσι όπως συμβαίνει κάθε φορά, το «μάρμαρο» πλήρωσε ο προπονητής Γιώργος Μάλλιος, ο οποίος απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία, με απόφαση της Διοίκησης αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με το Σουφλί Το πόστο αυτό ανέλαβε ένας παλιός γνώριμος στην Προσοτσάνη, ο Γιώργος Λάλας, με τον οποίο η ομάδα πέτυχε την μοναδική της συμμετοχή στα επαγγελματικά «σαλόνια» του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Σε δηλώσεις του  ο Γιώργος Λάλας στην ORAGIASPOR - DRAMAS τόνισε για την επόμενη μέρα: «Εκείνο που προέχει αυτή την ώρα είναι να συστρατευθούμε όλοι για να σωθεί η ομάδα. Ίσως χρειασθεί να κάνουμε το απόλυτο για να τα καταφέρουμε. Έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου και πιστεύω πως στο τέλος θα χαμογελάσουμε .
Θα ήθελα τέλος , να καλέσω τον φίλαθλο κόσμο της ομάδος να δώσει βροντερό παρών στα τρία κομβικά ματς και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: