Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Ολα τα αθλήματα των δραμινών ομάδων αυτό το σαββατοκύριακο !!!!!


Διαβάστε παρακάτω τι περιλαμβάνει το ...μενού σε όλα τα αθλήματα που συμμετέχουν οι δραμινές ομάδες αυτό το σαββατοκύριακο....




Δράμα ’86 – Γιάννενα αύριο στις 18:00
Εξαιρετικό ενδιαφέρον με την συμμετοχή φυσικά των δραμινών ομάδων. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά ξεκινώντας από την Α2 ανδρών στο χάντμπολ.
Η ΔΡΑΜΑ ’86 αύριο στις 18:00 υποδέχεται στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο τον Α.Ο. Ιωαννίνων στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. Η ομάδα μας προέρχεται από 3 σερί εκτός έδρας νίκες σε Πολίχνη, Καστοριά, Κέρκυρα και φιγουράρει στην 2η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς. Εξαιρετική πορεία για την ομάδα μας, αν και το ματς θέλει προσοχή αύριο μια και τα Γιάννενα μπορεί να είναι περισσότερο ομάδα έδρας, από τις μικρομεσαίες της κατηγορίας, αλλά αν υποτιμηθεί μπορεί να κάνει την ζημιά. Το ματς θα διευθύνουν οι Ουζούνης – Σαπανίδης.

Την Αξιούπολη υποδέχονται οι άνδρες της Προσοτσάνης
Την ίδια ώρα στις 18:00 στο γήπεδο της Προσοτσάνης η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Αλέξανδρο Αξιούπολης για την 6η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Β’ Εθνικής.
Ικανοποιητική η πορεία της δραμινής ομάδας μέχρι τώρα με 2 νίκες και 3 ήττες απολογισμό. Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Σάββας Ηλιάδης και η Σοφία Στυλιανίδου.

Ντέρμπι Προσοτσάνη – Νευροκόπι στις γυναίκες
Συνεχίζουμε με χάντμπολ και την 6η αγωνιστική της Α2 στον 4 υποόμιλο όπου συμμετέχουν ομάδες της Δράμας.
Το μεγάλο ντέρμπι αυτή την αγωνιστική θα γίνει στην έδρα της αήττητης και πρωτοπόρου Προσοτσάνης με αντίπαλο τους Ακρίτες Νευροκοπίου. ΤηνΚυριακή στις 18:00 το ματς και θα το διευθύνουν Σαπανίδης – Παρασκευούδης.
Πιο νωρίς στις 12:00 π. μ. στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Δράμας η Ολυμπιακή Ακαδημία Δράμας για τον ίδιο όμιλο θα υποδεχεθεί τον Πανσερραϊκό. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Αποστολίδης – Παρασκευούδης.

ΒΟΛΕΪ

Κρίσιμο εντός έδρας ματς με τον Αία Ευόσμου για τον Ερμή
Με την 14η αγωνιστική συνεχίζεται το πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Α2 γυναικών στον 3ο όμιλο στο βόλεϊ.
Ο Ερμής μετά την πολύ καλή εμφάνιση παρά την ήττα με 1-3 από τη Νέα Γενεά, υποδέχεται σε 2ο σερί εντός έδρας παιχνίδι τον Αία Ευόσμου με στόχο τους 3 βαθμούς της νίκης. Η ομάδα μας έχει 4 νίκες και 9 ήττες μέχρι τώρα και μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού, αντίθετα με τον Αία Ευόσμου που έχει 10 νίκες και 3 ήττες, στην 3η θέση της βαθμολογίας αδιάφορη. Αυτό το τελευταίο θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η ομάδα μας μπαίνοντας με πάθος και αποφασιστικότητα στο ματς.
Το παιχνίδι του Ερμή θα ξεκινήσει αύριο στις 19:00 στο Κραχτίδη και θα το διευθύνουν οι Παπαδόπουλος Αρ. – Λιοτόπουλος.

ΜΠΑΣΚΕΤ
Δύσκολη έξοδος στην Κομοτηνή για τους Τιτάνες
Με την 15η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο του Βορρά στην Γ’ Εθνική στο μπάσκετ ανδρών.
Οι Τιτάνες Δράμας μετά την κακή εντός έδρας ήττα με 69-75 από την Μακαμπή, ψάχνει μια σημαντική νίκη εκτός έδρας και μπορεί να την κάνει την Κυριακή στην Κομοτηνή στις 18:00. Θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα που με 21 βαθμούς έχοντας 8 νίκες και 5 ήττες, δείχνει σωμένη. Αντίθετα οι Τιτάνες καίγονται όντας στην διαχωριστική ζώνη με 5 νίκες και 8 ήττες γι’ αυτό και μεγάλη η σημασία του αγώνα.

Ντέρμπι με Παναθλητικό για τις γυναίκες
Με την 11η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών στον 2ουποόμιλο του Βορρά. Αυτή η αγωνιστική μάλιστα έχει και το σούπερ ντέρμπι Παναθλητικός Συκεών – Τιτάνες Δράμας την Κυριακή στις 12:30 π. μ. στις Συκές.
Ένα παιχνίδι που κρίνει την πρωτιά στον όμιλο με την δραμινή ομάδα με 16 βαθμούς έχοντας 7 νίκες και μόλις 2 ήττες να είναι 1η και τον Παναθλητικό να ακολουθεί με 15 βαθμούς έχοντας όμως το πλεονέκτημα ότι κέρδισε στο ματς του πρώτου γύρου, έχει ένα παιχνίδι λιγότερο και έτσι αν κερδίσει την Κυριακή ουσιαστικά εξασφαλίζει την πρώτη θέση. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για την ομάδα μας γιατί αν περάσει με διπλό από τις Συκές, έχει εξαιρετικά ευνοϊκό πρόγραμμα και μόνο αν αυτοκτονήσει θα χάσει την πρωτιά στην βαθμολογία στον όμιλο μας.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: