Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Επιμορφωτικό σεμινάριο διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας (photos & videos)!!!!!!!

Πραγματοποιήθηκε πριν απο λίγο στο Δημαρχιακό Μέγαρο Δράμας , το επιμορφωτικό σεμινάριο διαιτησίας που διοργάνωσε η ΕΠΣ Δράμας και παρακολούθησαν περισσότερο απο 100 άτομα.....
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους , το σύνολο της διοίκησης της ΕΠΣ Δράμας , με τον Πρόεδρο Γιώργο Χατζησαρόγλου να χαιρετίζει την εκδήλωση ενώ στην συνέχεια βραβεύτηκαν για την πολυετή προσφορά τους στην διαιτησια οι κ.κ. Τρύφων Πέτρος και Γιώργος Τσενεκίδης .
Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση οι κ.κ. Στρατούδης Ιωαννης , Ντάκος Μιχαηλ , Αμυγδαλής Γεώργιος , Ντοσίδης Αναστάσιος και Κυριακούδης Βασίλειος , όλοι τους καθηγητές διαιτησίας και βασικοί παρουσιαστές των θεμάτων του σεμιναρίου που ήταν τα παρακάτω :

  • Υποσχόμενη επίθεση
  • Χρήση Χεριών - Πλεονέκτημα
  • Διαμάχες - διαμαρτυρίες
  • Ριψοκίνδυνο παιχνίδι 
  • Ελεγχος-αντιαθλητική συμπεριφορά 
  • περιοχή πέναλντι - θέατρο.
Πριν απο την έναρξη του σεμιναρίου πραγματοποιήθηκε η εξέταση των υποψηφίων διαιτητών στους οποίους η ORAGIASPOR - DRAMAS εύχεται καλή σταδιοδρομία και να είναι πάντα δίκαιοι !!!!
Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ και videos  απο την εκδήλωση αφού η ORAGIASPOR-DRAMAS ήταν το μοναδικό ενημερωτικό μέσο που βρέθηκε στο Δημαρχείο Δράμας !!!!!




















χαιρετισμός αρχιδιαιτητή Θόδωρου Γκαϊτατζή

                        χαιρετισμός πρέδρου ΕΠΣ Δράμας Γιώργου Χατζησαρόγλου

βράβευση Πέτρου Τρύφων 

δηλώσεις Πέτρου Τρύφων μετά την βράβευση του

βράβευση Γιωργου Τσενεκίδη 

Δεν υπάρχουν σχόλια: